Zelené imperium
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Palmy a podmienky pre vstup do gildy

5 posters

Goto down

Palmy a podmienky pre vstup do gildy Empty Palmy a podmienky pre vstup do gildy

Příspěvek  Big Karotka Mon Jun 14, 2010 7:55 pm

Mohli by sme praktizovať tvrdšie vstupy do gildy, napríklad, ako už sharkin spomínala na stole stálych členov gildy, prijímať členov pod podmienkou, že do určitej doby musí poslať palmy, inak bude vyhodený aelbo zvýšiť hranicu bodov, potrebných pre vstup.
A mohli by sme zaviesť určité limity paliem, napríklad, ako spomínala Shinigami, 15 paliem poslať do týždňa. Pre slabších hráčov by sa tento limit upravil alebo by sa znížil pre všetkých. A postupom času by sa zvyšoval. Šlo by to len nevem kolko by sme takto vydržali. Nedá sa posielať každý týždeň 15 paliem a ešte plniť questy a predávať wimpom.

Tak to nejako skúsme poriešiť Wink
Big Karotka
Big Karotka

Poèet pøíspìvkù : 77

Návrat nahoru Goto down

Palmy a podmienky pre vstup do gildy Empty Re: Palmy a podmienky pre vstup do gildy

Příspěvek  Shinigami Mon Jun 14, 2010 8:34 pm

Já navrhuju začít na 5 palmách týdně. Ve statistice jsem levelem na 25. místě a nemám problém s 10 palmami týdně. Kdo nedodá a nemá pro to omluvu = vyhazov.

A jako podmínku pro vstup rovněž 5 palem (což samozřejmě zahrnuje i příslušný level).

Třeba Zahrádkáři Kersku mají následující podmínky:

Zahrádkáři Kersku
Pohodová Gilda, která chce a bude za přispění svých členů budovat "Div světa". Pokud chceš patřit mezi zahrádkářskou elitu, musíš splnit následujici podmínky:

1. Vlastnit minimálně 2 zahrady.
2. Mít minimálně 5 000 000 bodů.
3. Být komunikativní.
4. Přihlášení minimálně 1x za 2 dny (LOG). Možné omluvy absencí.
5. Podílet se na výstavbě "Divu světa".
6. Zápisné do elitní gildy činí 20 palem a více
Do přihlášky uveď : počet bodů a zahrad bez tohoto infa nemusíš být přijat i když splňuješ podmínky.
Než pošleš přihlášku, dobře si rozmysli, jestli jsi ochotný (á) posílat palmy na Div světa

Shinigami

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Palmy a podmienky pre vstup do gildy Empty Re: Palmy a podmienky pre vstup do gildy

Příspěvek  Big Karotka Mon Jun 14, 2010 8:51 pm

ok....s tymto ja suhlasim.. Nech sa vyjadrí ešte vedúca. 10 paliem sa v pohode dá zvládnuť.. a ešte mi aj niečo možno zostane Wink

Naposledy upravil Big Karotka dne Tue Jun 15, 2010 6:49 am, celkově upraveno 1 krát
Big Karotka
Big Karotka

Návrat nahoru Goto down

Palmy a podmienky pre vstup do gildy Empty palmy

Příspěvek  sharkin Mon Jun 14, 2010 11:13 pm

Můj návrh je takový, aby všichni hráči, kteří mají zaslat do 30. června 30 palem a ti, kteří budou 30. června v levelu Zeleninový guru, měli od 1.7.2010 povinnost zasílat větší množství palem (na přesném množství se dohodneme).
Pro ostatní budou platit stará pravidla, aby nebyli znevýhodněni. Pokud nebudou dosahovat 10.000 bodů denně letí hned po měsíci, jinak mají na zaslání 30 palem do konce měsíce července, srpna nebo září.

Dále navrhuji pravidla pro vstup takto:
- vstup od levelu Zeleninový guru

sharkin

Poèet pøíspìvkù : 39

Návrat nahoru Goto down

Palmy a podmienky pre vstup do gildy Empty palmy

Příspěvek  Javorka Mon Jun 14, 2010 11:55 pm

taky souhlasím s váma
pro vstup:
2 500 000 -zeleninový guru
2 zahrady
10 palem

za měsíc poslat 40 palem -týdně 10 palem se dá zvládnout a ještě i plnit questy

a mám dotaz proč se vůbec nevyjadřuje úplně hlavní šéf gildy u Macka v palmách nejde moc příkladem
taky si přikupuji mince na trhu je to teda pálka mám 3 zahrádku a chtěla bych si jí udržet

Javorka

Poèet pøíspìvkù : 18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Shinigami Tue Jun 15, 2010 11:09 am

Javorka napsal:taky souhlasím s váma
pro vstup:
2 500 000 -zeleninový guru
2 zahrady
10 palem

za měsíc poslat 40 palem -týdně 10 palem se dá zvládnout a ještě i plnit questy

a mám dotaz proč se vůbec nevyjadřuje úplně hlavní šéf gildy u Macka v palmách nejde moc příkladem
taky si přikupuji mince na trhu je to teda pálka mám 3 zahrádku a chtěla bych si jí udržet

Nezapomeň, že jsi jeden z nejvyšších levelů v gildě. Já 40 palem měsíčně dohromady dám, ale taky mám tři zahrady a jsem na 25. místě. Šla bych tedy cestou kompromisu - 30 palem měsíčně - týdně tedy minimálně 7. A pokud to sharkin je schopná zvládnout (klidně se hlásím jako dobrovolník albino ), kontrolovat dodávání palem týdně, abychom měsíc nečekali a zbytečně neblokovali místo někým, kdo se na Divu nepodílí (abychom pak nevyvraždili celou gildu Very Happy ).

S podmínkami pro vstup souhlasím - Zeleninový guru, 2 zahrady, 10 palem. Proč ne.

Pro sharkin: Pro koho by platila nová a pro koho stará pravidla? Zavedla bych to plošně... Výjimku pouze pro ty, kdo ještě nemají druhou zahradu - dala bych jim měsíc na to, aby si ji dodělali.

Shinigami

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Shinigami Tue Jun 15, 2010 4:49 pm

Ještě mě napadlo, že to pravidlo o 10.000 bodech denně je zbytečné. Omezila bych to jen na aktivitu (přihlásit se aspoň 1x za tři dny) a na každotýdenní přísun palem.

Shinigami

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  sharkin Tue Jun 15, 2010 5:27 pm

10.000 bodů bylo stanoveno právě proto, že by se dali vyhodit ti, kteří hrají málo a tedy ani nemohou dosáhnout na velké množství palem. Do budoucna platit nemusí a po stanovení nových pravidel bude zbytečné. Být přihlášen 1x za....... to pravidlo už tady bylo a nefungovalo - hlavně tedy bylo předchozími vůdci gildy velmi nedůsledně kontrolováno a bylo o náhodě, kdo byl vyhozen a kdo nikoli. Hráč mající tři zahrady, který se objeví 1x za 5 dní ve vysokém levelu může být produktivnější, než hráč, s jednou zahradou hrající denně (z tohoto důvodu byl stanoven počet bodů na den).
S tím, pro koho by platila pravidla a za jakých podmínek přijímat - dvě zahrady jsou u hráčů nezjistitelné, proto to vidím jako neprůhledné podmiňovat tím vstup do gildy. Hráč, který maká intenzivně na jedné zahradě dokáže dodat i 40 palem měsíčně. Na druhou stranu hráči v nízkém levelu by měli mít šanci pořídit si druhou zahradu. Proto navrhuji opět level zeleninový guru, od kterého by platila nová pravidla.

Tedy za mě:
- počet bodů za den od 1.7. ne
- vstup od levelu zeleninový guru (dvě zahrady můžeme zmínit, ale nedá se kontrolovat)
- nová pravidla od levelu zeleninový guru a pro všechny, kteří k 30.6. měli dodat alespoň 30 palem (netýkalo by se to dle mého odhadu cca 20-ti hráčů, možná i menšího množství, musela bych to spočítat).
- být přihlášen 1x za X dní - jsem rozhodně proti
- 30 palem měsíc - týdenní počítání se mi nezamlouvá i z důvodu větší svobody ve hře. Raději dodávám palmy ve větším množství najednou
-
přijímat hráče již s palmami - nemám jasné stanovisko

sharkin

Poèet pøíspìvkù : 39

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Shinigami Tue Jun 15, 2010 5:47 pm

sharkin napsal:
Tedy za mě:
- počet bodů za den od 1.7. ne
- vstup od levelu zeleninový guru (dvě zahrady můžeme zmínit, ale nedá se kontrolovat)
- nová pravidla od levelu zeleninový guru a pro všechny, kteří k 30.6. měli dodat alespoň 30 palem (netýkalo by se to dle mého odhadu cca 20-ti hráčů, možná i menšího množství, musela bych to spočítat).
- být přihlášen 1x za X dní - jsem rozhodně proti
- 30 palem měsíc - týdenní počítání se mi nezamlouvá i z důvodu větší svobody ve hře. Raději dodávám palmy ve větším množství najednou
-
přijímat hráče již s palmami - nemám jasné stanovisko

Dobře jsem za:
1. denní limit počtu bodů NE
2. vstup a platnost pravidel od zeleninového guru, dvě zahrady bych určitě zmiňovala, protože s jednou zahradou se nedá stíhat vydělávat na palmy, zároveň plnit questy a dodávat wimpům - byla by to vlastně podmínka pro dobro vstupujícího (že se to nedá kontrolovat nemusí vstupující vědět Twisted Evil ).
3. měsíční počítání je rozhodně lepší než to tříměsíční, co máme teď, takže kompromis - 30 palem za měsíc
4. vstupní poplatek - já navrhuji 5 palem, Javorka 10 - Zeleninový guru by neměl mít problém ani s 10

Shinigami

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Za humny Tue Jun 15, 2010 7:06 pm

K pravidlům se nechci nějak obšírně vyjadřovat. Akorát bych zavedl okamžité odeslání nějakého počtu palem hned po přijmutí.

Hlavně bych chtěl podotknout, že hráči, kteří mají 3 zahrádky by měli posílat alespoň 40 palem měsíčně, jinak mi uniká smysl toho, proč jsou v gildě. Protože přítomnost v gildě je především o palmové zahradě. Pokud si chtějí jen tak hrát, je pro ně gilda takřka nevýznamná.

Je mi jasné, že se nedá kontrolovat, kolik kdo má zahrádek, takže jde spíš o takový apel na zmíněné hráče.

Za humny

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Big Karotka Tue Jun 15, 2010 8:05 pm

Tiez sa mi zda to mesacne pocitanie paliem lepsie.
30 paliem je podmienka...minimum, ktore musi kazdy dodat. A myslim si ze ten, kto ma na viac, viac aj doda.
Big Karotka
Big Karotka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Shinigami Tue Jun 15, 2010 8:50 pm

Za humny napsal:K pravidlům se nechci nějak obšírně vyjadřovat. Akorát bych zavedl okamžité odeslání nějakého počtu palem hned po přijmutí.

Hlavně bych chtěl podotknout, že hráči, kteří mají 3 zahrádky by měli posílat alespoň 40 palem měsíčně, jinak mi uniká smysl toho, proč jsou v gildě. Protože přítomnost v gildě je především o palmové zahradě. Pokud si chtějí jen tak hrát, je pro ně gilda takřka nevýznamná.

Je mi jasné, že se nedá kontrolovat, kolik kdo má zahrádek, takže jde spíš o takový apel na zmíněné hráče.

Se třetí zahradou je ten problém, že stojí 30 mincí měsíčně. Máš dvě možnosti, jak si ji udržet: 1. kupovat mince na trhu - s aktuální cenou 4.500 Zt není šance ještě vydělat dost peněz na palmy ani s třemi zahradami, 2. koupit si mince za peníze, což asi každý ochoten není.

Shinigami

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Za humny Tue Jun 15, 2010 9:05 pm

Shinigami
Podle mě se třetí zahrada při kupování zlatek na trhu za tolary nevyplatí. Když účet stojí 30 zlatek na měsíc, to je jedna zlatka denně, která stojí 4.500 tolarů a zahrada mi podle propočtů při pěstování měsíčku 24h denně vynáší 4585, tak to nemá cenu Smile. Tedy předpokládám, že ten, kdo má 3 zahrady si zlatky kupuje za peníze.

Za humny

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Javorka Tue Jun 15, 2010 9:44 pm

jsem pro jak navrhuje sharkin dávat měsičně palmy nepočítat to týdně a je jasný že ten kdo má tři zahrádky že dodává více palem je to snad i vidět teda mimo mě
tak to shrnu ještě jednou:
pro vstup:
zeleninový guru
10 palem
hrát 1x denně
2 zahrádky
pak 30 palem měsíčně jak jsem koukala tak jsme soutěživý tak určitě budeme dodávat více jak 30 palem
já si mince kupuji za SMS ale to je jen 28 minci a zbytek dokupuji proto ta zmínka že jsou pěkně drahé na trhu
hra mě baví proto ta investice Rolling Eyes

Javorka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Shinigami Tue Jun 15, 2010 10:51 pm

Za humny napsal:Shinigami
Podle mě se třetí zahrada při kupování zlatek na trhu za tolary nevyplatí. Když účet stojí 30 zlatek na měsíc, to je jedna zlatka denně, která stojí 4.500 tolarů a zahrada mi podle propočtů při pěstování měsíčku 24h denně vynáší 4585, tak to nemá cenu Smile. Tedy předpokládám, že ten, kdo má 3 zahrady si zlatky kupuje za peníze.

Čímž jsem chtěla naznačit, že třetí zahradu mají jen "hardcore" hráči, kteří do hry dávají i svoje peníze, v palmách s oblibou soutěží a těch 40 palem měsíčně pošlou. Takže to nejsou ti, o které se nám jedná, a které v gildě milerádi neuvidíme Very Happy
Mně osobně se nelíbí členové, kteří jen hromadí peníze a palem poslali jen aby se neřeklo.

Hrát 1x denně může být pro někoho nemožné a omlouvat se před každým víkendem, nebo když prostě jeden den nemám čas nebo náladu, mi přijde zbytečně otravné. Omezila bych kontrolu jen na palmy a ať si jinak hráči hrají, jak je jim libo.

Shinigami

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Javorka Wed Jun 16, 2010 12:05 am

pro Shinigami:
ale když nehraješ každý den tak se sotva udržíš na špici těžko se plní questy taky se musí pěstovat zelenina co roste jen pár hodin když si chceš vydělat a prodávat wimpům
já jsem měla teď výpadek 4 dny a je to znát chybí mě zelenina na prodej ale dá se to dohnat ale člověk u toho pořád sedí
tahle hra je na hodně dlouho skoro na 2 roky možná i nadýl pokud nesníží počet palem na div Rolling Eyes

Javorka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Shinigami Wed Jun 16, 2010 11:22 am

Javorka napsal:pro Shinigami:
ale když nehraješ každý den tak se sotva udržíš na špici těžko se plní questy taky se musí pěstovat zelenina co roste jen pár hodin když si chceš vydělat a prodávat wimpům
já jsem měla teď výpadek 4 dny a je to znát chybí mě zelenina na prodej ale dá se to dohnat ale člověk u toho pořád sedí
tahle hra je na hodně dlouho skoro na 2 roky možná i nadýl pokud nesníží počet palem na div Rolling Eyes

Ale víš co, to je čistě tvůj problém, ne gildy. Prioritním cílem gildy je Div světa. Když víš, že nebudeš hrát několik dní, můžeš si palmy nastřádat dopředu (u měsíčního počítání to ale snadno doženeš i bez šetření). Ale nemůžeme každého hráče vodit za ručičku "honem, honem, pojď hrát, nebo to nezvládneš". Já tedy, pokud mi chybí zelenina a není to zrovna nejdražší zboží, dokupuju ji na trhu. Spočítám si to tak, abych vždycky vydělala. Obsloužím tak mnohem víc wimpů, než kdybych všechno pěstovala a v konečném výsledku i víc vydělám. Navíc nemůžu mít všechno na skladě - jaksi se to tam nevejde Very Happy .

Taky předpokládám, že hráč, který měsíčně dodává víc palem, než je předepsáno, bude mít "body k dobru", a když bude mít jeden měsíc výpadek a dodá míň, tak se nic strašného nestane. Myslím, že už to takhle funguje a sharkin na to bere ohled.

Shinigami

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: