Zelené imperium
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes?

+8
JzDaK
Green kingdom
Javorka
sisunka
Hanika
Big Karotka
sharkin
Admin
12 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes? Empty Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes?

Příspěvek  Admin Wed Feb 17, 2010 11:59 pm

Pojdmě se dohodnout na pravidlech, jaká nastavíme - budeme tolerovat postup jednotlivců směrem k druhé zahradě nebo budeme vyžadovat striktní disciplínu a všichni budou muset maximálně palmově přispívat?

Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 17

https://kvetak.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes? Empty druhá zahrada

Příspěvek  sharkin Thu Feb 18, 2010 9:28 am

Jsem pro cestu nejdříve k druhé zahradě a následně k palmám. Tato cesta je mnohem výhodnější. Až budu mít čas, zkusím přihodit výpočet nebo to zkuste prosím někdo jiný.

sharkin

Poèet pøíspìvkù : 39

Návrat nahoru Goto down

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes? Empty som so sharkin

Příspěvek  Big Karotka Thu Feb 18, 2010 9:39 pm

suhlasim so sharkin. aj ja som najskor za druhu zahradu a ptm zacnem riadne prispievat na DIV. a dovtedy budem posielat aspon jednu, dve palmy kazdy tyzden Smile a dufam ze ma preto nevyhodia z gildy Mad dufam ze take ,,mnozstvo,, kazdy tyzden zatial bude stacit. ZATIAL vravim. neskor sa to bude zvysovat
Big Karotka
Big Karotka

Poèet pøíspìvkù : 77

Návrat nahoru Goto down

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes? Empty Re: Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes?

Příspěvek  sharkin Thu Feb 18, 2010 11:56 pm

Výhodnost druhé zahrady:
1den= 2.000,- Zt (dá se vydělat i mnohem více, když pěstujete výhodnější plodiny) - 1 ořech
45 dní= 90.000,- Zt, tj. druhá zahrada nebo 50 ořechů/palem
90 dní - 1 zahrada - 180.000,- Zt, tj. 101 ořechů /palem
- 2 zahrady - 180.000,- Zt, tj. 101 ořechů/palem
180 dní - 1 zahrada - 360.000,- Zt, tj. 202 ořechů/palem
- 2 zahrady - 540.000,- Zt, tj. 303 ořechů/palem
Každý hráč má dát v průměru 7777,77 palem - tak je snad jasný, že je výhodné pěstovat plodiny na dvou zahradách

sharkin

Návrat nahoru Goto down

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes? Empty 2 zahrada

Příspěvek  Admin Fri Feb 19, 2010 1:10 am

Taky jsem pro druhou zahradu a až poté větší přísun palem. Teď asi pojedu 1 palmu/týden. Nejsem ale zase takový maniak, abych prodával a pěstoval pro trh Very Happy. Takže jen výhodně NPC a hlavně jedu questy -> ve výpočtu sharkin nejsou zohledněny, ale ty vyšší už přispívají docela hodně finančně (ikdyž sem to nepřepočítával na výhodnost oproti prodeji na trhu ...)

btw - myslíte, že by to šéf guildy mohl rozeslat všem - odkaz na fórum?

Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes? Empty rozeslání odkazu

Příspěvek  sharkin Sat Feb 20, 2010 12:58 am

Napsala jsem předsednictvu, zda by se postaral o rozeslání odkazu všem členům gildy. Nabídla jsem mu i pomoc s rozesíláním, případně pomoc dalších aktivních. Pokud bude reagovat - ozvu se.

sharkin

Návrat nahoru Goto down

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes? Empty Re: Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes?

Příspěvek  Hanika Sun Feb 21, 2010 3:29 am

Já jsem taky pro šetřit, ale jedna palma týdně nikoho nezabije...já se tak snažím 2 do týdne...a myslím, že to jde...

Hanika

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  sharkin Mon Feb 22, 2010 8:39 pm

K druhé zahradě - zatím se mi daří našetřit na druhou zahradu v čase, který jsem před 20-ti dny odhadovala. Podrobný výpočet byl umístěn u stolu gildy. Druhou zahradu bych měla mít za cca dalších 20 dní - snad tedy nejpozději 14.3.2010. Pak budu pokračovat v sázení palem.

sharkin

Návrat nahoru Goto down

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes? Empty tolary

Příspěvek  Big Karotka Mon Feb 22, 2010 9:35 pm

mne sa podarilo dat dokopy 10k zelenych tolarov za nejake +-3 dni. ale neovazim sa tipnut si kedy budem mat 2. zahradku
Big Karotka
Big Karotka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Admin Mon Feb 22, 2010 11:14 pm

já to nevydržel a druhou zahradu jsem si dokoupil Very Happy. Takže teď ji vyčistím od plevelů, pařezů a začnu palmovat ...

Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Big Karotka Mon Feb 22, 2010 11:35 pm

Admin napsal:já to nevydržel a druhou zahradu jsem si dokoupil Very Happy. Takže teď ji vyčistím od plevelů, pařezů a začnu palmovat ...
dokupil??? si si kupil premiovy ucet? tak to si pan Smile
Big Karotka
Big Karotka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Admin Mon Feb 22, 2010 11:37 pm

no, premiový účet mám skoro od začátku, ale pak sem ještě dokoupil asi 120 mincí, prodal na trhu a zahrada je doma ... Very Happy

Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Big Karotka Tue Feb 23, 2010 12:14 am

Admin napsal:no, premiový účet mám skoro od začátku, ale pak sem ještě dokoupil asi 120 mincí, prodal na trhu a zahrada je doma ... Very Happy
nemam slov... lol!
Big Karotka
Big Karotka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Admin Tue Feb 23, 2010 12:16 am

no, přítelkyně taky neměla. Dívala se na mě divně ... Very Happy Ale když já chci udělat ty questy Very Happy.

Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes? Empty Re: druha zahrada

Příspěvek  Big Karotka Tue Feb 23, 2010 12:24 am

no mne to pojde s tymi toalrmi strasne pomali:D strasne strasne pomali. ale mesicek sa zatial predava dobre ale cena skace aj o pol tolaru za hodinu
Big Karotka
Big Karotka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Admin Tue Feb 23, 2010 12:26 am

Big Karotka napsal:no mne to pojde s tymi toalrmi strasne pomali:D strasne strasne pomali. ale mesicek sa zatial predava dobre ale cena skace aj o pol tolaru za hodinu

No - to je ten problém, nemám čas sledovat trh a nebaví mě na něm prodávat. Proto jedu jen NPC a questy Very Happy.

Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes? Empty zavislak

Příspěvek  Big Karotka Tue Feb 23, 2010 12:41 am

no vidim ze si aj ty taky zavislak jako ja... tak neskoro a na kvetakoch Very Happy ale mna by to aj byvilo predavat na trhu ale ked ja to tam dam za taku cenu ako predava ten najllacnejsi a ono je tam do mimuty 5 lacnejsich. a este take mnozstva ze no amen Smile
Big Karotka
Big Karotka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Admin Tue Feb 23, 2010 12:43 am

Big Karotka napsal:no vidim ze si aj ty taky zavislak jako ja... tak neskoro a na kvetakoch Very Happy ale mna by to aj byvilo predavat na trhu ale ked ja to tam dam za taku cenu ako predava ten najllacnejsi a ono je tam do mimuty 5 lacnejsich. a este take mnozstva ze no amen Smile

tak online ... pracuju, tak sem online Very Happy. Jiank jo no - hraje cca 60 000 lidi, takze se nemuzeme divit rychlemu vyvoji Very Happy.

Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Big Karotka Tue Feb 23, 2010 12:45 am

Admin napsal:
Big Karotka napsal:no vidim ze si aj ty taky zavislak jako ja... tak neskoro a na kvetakoch Very Happy ale mna by to aj byvilo predavat na trhu ale ked ja to tam dam za taku cenu ako predava ten najllacnejsi a ono je tam do mimuty 5 lacnejsich. a este take mnozstva ze no amen Smile

tak online ... pracuju, tak sem online Very Happy. Jiank jo no - hraje cca 60 000 lidi, takze se nemuzeme divit rychlemu vyvoji Very Happy.
pracujes? a som myslel ze este chodis aspon do skoly:D som si chcel kupit tie mince cez mobil ale siet nema podporu Mad
Big Karotka
Big Karotka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Admin Tue Feb 23, 2010 12:47 am

Big Karotka napsal:
pracujes? a som myslel ze este chodis aspon do skoly:D som si chcel kupit tie mince cez mobil ale siet nema podporu Mad[/quote]

studuju, pracuju a delam funkce Very Happy. Ja kupoval pres pay pal, pohodlny rychly Smile.

Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Big Karotka Tue Feb 23, 2010 12:49 am

Admin napsal:
Big Karotka napsal:
pracujes? a som myslel ze este chodis aspon do skoly:D som si chcel kupit tie mince cez mobil ale siet nema podporu Mad

studuju, pracuju a delam funkce Very Happy. Ja kupoval pres pay pal, pohodlny rychly Smile.[/quote] ale sak nasetrime secko:D neni to az take zle jako to vypada. studujes? a co? Smile
Big Karotka
Big Karotka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Admin Tue Feb 23, 2010 12:52 am

Management pro neziskový sektor, ale myslím, že jsme v tomhle fóru OT Wink. Když tak ICQ 230189260 nebo skype mraky_ Very Happy

Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Big Karotka Tue Feb 23, 2010 12:53 am

Admin napsal:Management pro neziskový sektor, ale myslím, že jsme v tomhle fóru OT Wink. Když tak ICQ 230189260 nebo skype mraky_ Very Happy
coze... ani nwm co to je Smile ok ok tak na skype Very Happy
Big Karotka
Big Karotka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hanika Tue Feb 23, 2010 11:04 am

NO, to by musel někdo z vedení se ozvat, jak to teda má vypadat...

Hanika

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes? Empty 2. zahrada a trh

Příspěvek  sharkin Tue Feb 23, 2010 12:19 pm

S odplevelením druhé zahrady jsem nepočítala nebo to spíš zapomněla započítat do výpočtů. Ale nebude to takový problém. Jinak na trhu prodávám. Dá se to sledovat. Některé plodiny se drží poměrně stabilně, špenát jde trochu dolů, ale pořád se vyplatí (asi už ho lidi moc nepotřebují na questy). V poslední době má stoupající tendenci rajče.
Na trhu se chovám většinou tak, že ho chvíli sleduju - třeba minutu a dle toho, zda se hýbě nahoru nebo dolů, jednám. Taky samozřejmě nečekám, že se všechno koupí hned. Ne vždy prodávám za aktuálně nejnižší cenu - stačí počkat pár hodin a situace se změní. Několikrát mi nabídka po té, co jsem ji dala na trh, upadla do zapomění na druhou stranu nabídky a někdy i během hodiny už ode mě někdo něco koupil.

sharkin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: