Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes?
+8
JzDaK
Green kingdom
Javorka
sisunka
Hanika
Big Karotka
sharkin
Admin
12 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes?
Pojdmě se dohodnout na pravidlech, jaká nastavíme - budeme tolerovat postup jednotlivců směrem k druhé zahradě nebo budeme vyžadovat striktní disciplínu a všichni budou muset maximálně palmově přispívat?
druhá zahrada
Jsem pro cestu nejdříve k druhé zahradě a následně k palmám. Tato cesta je mnohem výhodnější. Až budu mít čas, zkusím přihodit výpočet nebo to zkuste prosím někdo jiný.
sharkin- Poèet pøíspìvkù : 39
som so sharkin
suhlasim so sharkin. aj ja som najskor za druhu zahradu a ptm zacnem riadne prispievat na DIV. a dovtedy budem posielat aspon jednu, dve palmy kazdy tyzden a dufam ze ma preto nevyhodia z gildy dufam ze take ,,mnozstvo,, kazdy tyzden zatial bude stacit. ZATIAL vravim. neskor sa to bude zvysovat
Big Karotka- Poèet pøíspìvkù : 77
Re: Strategie růstu - aneb druhá zahrada nebo palmy už dnes?
Výhodnost druhé zahrady:
1den= 2.000,- Zt (dá se vydělat i mnohem více, když pěstujete výhodnější plodiny) - 1 ořech
45 dní= 90.000,- Zt, tj. druhá zahrada nebo 50 ořechů/palem
90 dní - 1 zahrada - 180.000,- Zt, tj. 101 ořechů /palem
- 2 zahrady - 180.000,- Zt, tj. 101 ořechů/palem
180 dní - 1 zahrada - 360.000,- Zt, tj. 202 ořechů/palem
- 2 zahrady - 540.000,- Zt, tj. 303 ořechů/palem
Každý hráč má dát v průměru 7777,77 palem - tak je snad jasný, že je výhodné pěstovat plodiny na dvou zahradách
1den= 2.000,- Zt (dá se vydělat i mnohem více, když pěstujete výhodnější plodiny) - 1 ořech
45 dní= 90.000,- Zt, tj. druhá zahrada nebo 50 ořechů/palem
90 dní - 1 zahrada - 180.000,- Zt, tj. 101 ořechů /palem
- 2 zahrady - 180.000,- Zt, tj. 101 ořechů/palem
180 dní - 1 zahrada - 360.000,- Zt, tj. 202 ořechů/palem
- 2 zahrady - 540.000,- Zt, tj. 303 ořechů/palem
Každý hráč má dát v průměru 7777,77 palem - tak je snad jasný, že je výhodné pěstovat plodiny na dvou zahradách
2 zahrada
Taky jsem pro druhou zahradu a až poté větší přísun palem. Teď asi pojedu 1 palmu/týden. Nejsem ale zase takový maniak, abych prodával a pěstoval pro trh . Takže jen výhodně NPC a hlavně jedu questy -> ve výpočtu sharkin nejsou zohledněny, ale ty vyšší už přispívají docela hodně finančně (ikdyž sem to nepřepočítával na výhodnost oproti prodeji na trhu ...)
btw - myslíte, že by to šéf guildy mohl rozeslat všem - odkaz na fórum?
btw - myslíte, že by to šéf guildy mohl rozeslat všem - odkaz na fórum?
rozeslání odkazu
Napsala jsem předsednictvu, zda by se postaral o rozeslání odkazu všem členům gildy. Nabídla jsem mu i pomoc s rozesíláním, případně pomoc dalších aktivních. Pokud bude reagovat - ozvu se.
Já jsem taky pro šetřit, ale jedna palma týdně nikoho nezabije...já se tak snažím 2 do týdne...a myslím, že to jde...
Hanika- Poèet pøíspìvkù : 2
druhá zahrada
K druhé zahradě - zatím se mi daří našetřit na druhou zahradu v čase, který jsem před 20-ti dny odhadovala. Podrobný výpočet byl umístěn u stolu gildy. Druhou zahradu bych měla mít za cca dalších 20 dní - snad tedy nejpozději 14.3.2010. Pak budu pokračovat v sázení palem.
tolary
mne sa podarilo dat dokopy 10k zelenych tolarov za nejake +-3 dni. ale neovazim sa tipnut si kedy budem mat 2. zahradku
druhá zahrada
já to nevydržel a druhou zahradu jsem si dokoupil . Takže teď ji vyčistím od plevelů, pařezů a začnu palmovat ...
dokupil??? si si kupil premiovy ucet? tak to si panAdmin napsal:já to nevydržel a druhou zahradu jsem si dokoupil . Takže teď ji vyčistím od plevelů, pařezů a začnu palmovat ...
druhá zahrada
no, premiový účet mám skoro od začátku, ale pak sem ještě dokoupil asi 120 mincí, prodal na trhu a zahrada je doma ...
nemam slov...Admin napsal:no, premiový účet mám skoro od začátku, ale pak sem ještě dokoupil asi 120 mincí, prodal na trhu a zahrada je doma ...
druhá zahrada
no, přítelkyně taky neměla. Dívala se na mě divně ... Ale když já chci udělat ty questy .
Re: druha zahrada
no mne to pojde s tymi toalrmi strasne pomali:D strasne strasne pomali. ale mesicek sa zatial predava dobre ale cena skace aj o pol tolaru za hodinu
Big Karotka napsal:no mne to pojde s tymi toalrmi strasne pomali:D strasne strasne pomali. ale mesicek sa zatial predava dobre ale cena skace aj o pol tolaru za hodinu
No - to je ten problém, nemám čas sledovat trh a nebaví mě na něm prodávat. Proto jedu jen NPC a questy .
zavislak
no vidim ze si aj ty taky zavislak jako ja... tak neskoro a na kvetakoch ale mna by to aj byvilo predavat na trhu ale ked ja to tam dam za taku cenu ako predava ten najllacnejsi a ono je tam do mimuty 5 lacnejsich. a este take mnozstva ze no amen
Big Karotka napsal:no vidim ze si aj ty taky zavislak jako ja... tak neskoro a na kvetakoch ale mna by to aj byvilo predavat na trhu ale ked ja to tam dam za taku cenu ako predava ten najllacnejsi a ono je tam do mimuty 5 lacnejsich. a este take mnozstva ze no amen
tak online ... pracuju, tak sem online . Jiank jo no - hraje cca 60 000 lidi, takze se nemuzeme divit rychlemu vyvoji .
pracujes? a som myslel ze este chodis aspon do skoly:D som si chcel kupit tie mince cez mobil ale siet nema podporuAdmin napsal:Big Karotka napsal:no vidim ze si aj ty taky zavislak jako ja... tak neskoro a na kvetakoch ale mna by to aj byvilo predavat na trhu ale ked ja to tam dam za taku cenu ako predava ten najllacnejsi a ono je tam do mimuty 5 lacnejsich. a este take mnozstva ze no amen
tak online ... pracuju, tak sem online . Jiank jo no - hraje cca 60 000 lidi, takze se nemuzeme divit rychlemu vyvoji .
pracujes? a som myslel ze este chodis aspon do skoly:D som si chcel kupit tie mince cez mobil ale siet nema podporu [/quote]Big Karotka napsal:
studuju, pracuju a delam funkce . Ja kupoval pres pay pal, pohodlny rychly .
Admin napsal:pracujes? a som myslel ze este chodis aspon do skoly:D som si chcel kupit tie mince cez mobil ale siet nema podporuBig Karotka napsal:
studuju, pracuju a delam funkce . Ja kupoval pres pay pal, pohodlny rychly .[/quote] ale sak nasetrime secko:D neni to az take zle jako to vypada. studujes? a co?
Management pro neziskový sektor, ale myslím, že jsme v tomhle fóru OT . Když tak ICQ 230189260 nebo skype mraky_
coze... ani nwm co to je ok ok tak na skypeAdmin napsal:Management pro neziskový sektor, ale myslím, že jsme v tomhle fóru OT . Když tak ICQ 230189260 nebo skype mraky_
NO, to by musel někdo z vedení se ozvat, jak to teda má vypadat...
Hanika- Poèet pøíspìvkù : 2
2. zahrada a trh
S odplevelením druhé zahrady jsem nepočítala nebo to spíš zapomněla započítat do výpočtů. Ale nebude to takový problém. Jinak na trhu prodávám. Dá se to sledovat. Některé plodiny se drží poměrně stabilně, špenát jde trochu dolů, ale pořád se vyplatí (asi už ho lidi moc nepotřebují na questy). V poslední době má stoupající tendenci rajče.
Na trhu se chovám většinou tak, že ho chvíli sleduju - třeba minutu a dle toho, zda se hýbě nahoru nebo dolů, jednám. Taky samozřejmě nečekám, že se všechno koupí hned. Ne vždy prodávám za aktuálně nejnižší cenu - stačí počkat pár hodin a situace se změní. Několikrát mi nabídka po té, co jsem ji dala na trh, upadla do zapomění na druhou stranu nabídky a někdy i během hodiny už ode mě někdo něco koupil.
Na trhu se chovám většinou tak, že ho chvíli sleduju - třeba minutu a dle toho, zda se hýbě nahoru nebo dolů, jednám. Taky samozřejmě nečekám, že se všechno koupí hned. Ne vždy prodávám za aktuálně nejnižší cenu - stačí počkat pár hodin a situace se změní. Několikrát mi nabídka po té, co jsem ji dala na trh, upadla do zapomění na druhou stranu nabídky a někdy i během hodiny už ode mě někdo něco koupil.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: